Komende activiteiten
Zaterdag 18 november
Geen activiteiten
Zondag 19 november
Geen activiteiten
Maandag 20 november
Geen activiteiten
Dinsdag 21 november
Geen activiteiten
Woensdag 22 november
Geen activiteiten
Donderdag 23 november
Geen activiteiten
Vrijdag 24 november
Verhuurd door de Stichting!

Welkom bij Tennisvereniging de Gouwe Smash

Op de Kanaaldijk 9 in Waddinxveen vindt u Tennisvereniging de Gouwe Smash. Wanneer u het park oploopt treft u een knus clubgebouw omgeven door vijf tennisbanen met als ondergrond Canada Tenn. We zijn een vereniging waar plezier hoog in het vaandel staat, op welk niveau dan ook.

Vrijwilligers gezocht
Het buitenseizoen zit er praktisch op. We hebben een goed jaar gedraaid met vele geslaagde activiteiten. Dit kunnen we echter alleen volhouden als er voldoende vrijwilligers zijn om mee te helpen. Dat gaat nu langzamerhand wel echt knellen. Ik doe dus een dringend beroep op je om volgend jaar in een commissie of bij een activiteit mee te helpen. Ook al heb je weinig tijd, je hulp is altijd welkom!
Stuur een mail naar: nico.dolmans@gmail.com

Najaarsschoonmaak zaterdag 2 december (let op: gewijzigde datum)

De najaarsschoonmaak is verplaatst naar zaterdag 2 december (stond eerst 11 november gepland).
Vanaf 09:30 uur staat de koffie klaar!


Inschrijven

KNLTB voorjaarscompetitie 2018:


Uitgelicht

Winterhits

De roep om na onze zomerse tennisprestaties alternatieve activiteiten te hebben is groot. We hebben natuurlijk al wat op de agenda staan:

  • 1 x per maand wordt er klaverjas gespeeld op vrijdag avonden
  • 1 x per maand wordt een club diner bereid en heerlijk gegeten. Heel de Gouwe Smash bakt gaat wat ver, maar vind je het ook leuk om een twee of driegangen menu te maken, meld je bij Nico Dolmans of Gerard van Kampen.

En nu is er het initiatief om 1 x per maand een vrijdagmiddag borrel te houden. Van pakweg 17.30 tot een uurtje of 20.00 ff de week afsluiten met een lekker glaasje van wat dan ook.

Op Facebook is de uitnodiging al rond gegaan en voor het geval er nog FB loze leden zijn: hierbij de uitnodiging om de eerste vrijdagmiddag borrel mee te maken op 17 NOVEMBER a.s. in ons supergezellige clubgebouw. Er is één nadeel: De drankjes zijn voor eigen rekening.

Nieuwe leden commissie

Het is voor nieuwe leden niet altijd eenvoudig om zich snel thuis te voelen in een vereniging. Daar is de Gouden Smash zich ten volle van bewust. Wij vinden, dat wij een gezellige niet al te grote club zijn waar veel mogelijk is, je makkelijk contact maakt en iedereen elkaar (min of meer) kent. Dit willen we graag zo snel mogelijk over brengen op onze nieuwe leden zodat ze ‘lang en gelukkig’ lid zijn en blijven.

Om dit te bereiken is er, om nieuwe leden op weg te helpen, een nieuwe leden commissie. Wij, Eva van den Brule en Esther Engel, zijn de contactpersonen die de nieuwe leden wegwijs zullen maken.

Wij organiseren voor de nieuwe leden een welkomstavond. Tijdens deze avond zal informatie worden gegeven over alle ins en outs van de vereniging, diverse toernooien, tennisles en andere zaken. Daarnaast zullen wij bij vragen het aanspreekpunt zijn voor de nieuwe leden.

Eva en Esther: nieuweleden@degouwesmash.nl


Nieuws & Informatie:

Nieuwsbrief november 2017

Informatiebrochure 2017: KLIK HIER


Schema's en uitslagen


Webcam
Voor de webcam KLIK HIER  Inloggen met gebruikersnaam dgs, wachtwoord kijken.
Wil je snel beeld op je smartphone; dan in de Playstore de app for ICam of in de Applestore IPCviewer downloaden (beiden gratis). IP adres: 31.160.223.178, op poort 80. Zelfde gebruikersnaam en wachtwoord als hiervoor beschreven.


Fotoalbum:

Bekijk het   eens door HIER te klikken!