Komende activiteiten
Zaterdag 24 februari
Voorjaarsvakantie basis en voortgezet onderwijs
Zondag 25 februari
Voorjaarsvakantie basis en voortgezet onderwijs
3e Clubdiner
Maandag 26 februari
Voorjaarsvakantie basis en voortgezet onderwijs
Dinsdag 27 februari
Voorjaarsvakantie basis en voortgezet onderwijs
Woensdag 28 februari
Voorjaarsvakantie basis en voortgezet onderwijs
Donderdag 01 maart
Voorjaarsvakantie basis en voortgezet onderwijs
Vrijdag 02 maart
Voorjaarsvakantie basis en voortgezet onderwijs
Klaverjassen

Welkom bij Tennisvereniging de Gouwe Smash

Op de Kanaaldijk 9 in Waddinxveen vindt u Tennisvereniging de Gouwe Smash. Wanneer u het park oploopt treft u een knus clubgebouw omgeven door vijf tennisbanen met als ondergrond Canada Tenn. We zijn een vereniging waar plezier hoog in het vaandel staat, op welk niveau dan ook.

*** De banen zijn vanaf heden (10 december 2017) gesloten ***

Vacatures
Het bestuur is op zoek naar een nieuwe secretaris, omdat Marjoleine overstapt naar de barcommissie. De secretaris verzorgt in samenwerking met de voorzitter de bestuursvergaderingen en de actiepuntenlijst en is aanspreekpunt voor externe contacten. Dat kost je gemiddeld nog geen 2 uur per week.
In de barcommissie kunnen we ook nog mensen gebruiken, ook voor kleinere taken of als hulp bij evenementen.
Geef je op: nico.dolmans@gmail.com

Vrijwilligers gezocht
Het buitenseizoen zit er praktisch op. We hebben een goed jaar gedraaid met vele geslaagde activiteiten. Dit kunnen we echter alleen volhouden als er voldoende vrijwilligers zijn om mee te helpen. Dat gaat nu langzamerhand wel echt knellen. Ik doe dus een dringend beroep op je om volgend jaar in een commissie of bij een activiteit mee te helpen. Ook al heb je weinig tijd, je hulp is altijd welkom!

Stuur een mail naar: nico.dolmans@gmail.com

Hulp groencommissie
Wil je graag een keer meehelpen in het groenonderhoud, laat het mij dan weten. In de komende maanden is er nog veel te doen, zoals bijvoorbeeld het knotten van de wilgen. Geef je naam aan Martien van der Poel door (vanderpoel2811@ziggo.nl) en ik neem contact met je op als we iets op de planning hebben staan. 


Komende activiteiten

Vrijdag 2 februari 2018: vrijdagmiddagborrel

We gaan voor de tweede keer van start en nu op vrijdag 2 februari a.s. om 17.30 uur. Rond een uurtje of acht blazen we de kaarsjes weer uit en hebben dan ook al van wat heerlijke hapjes en drankjes genoten. De hapjes regelen wij, maar de drankjes……… je raadt het al.
Maak het net zo gezellig als vorige maand. Dat was top.

De feestcommissie: Sabine, Lizanne, Sharon en Gerard 

Vrijdag 16 februari 2018: wijnproefavond

In de week van Valentijnsdag hebben we onze welbekende Wijnproefavond. Dit keer in het teken van de liefde, waarbij we naast rode wijn ook witte wijn en rosé zullen gaan proeven. De barcommissie zal een blind-date met de wijnen regelen en als je wilt mag jij jouw liefje meenemen deze avond. Onze huisband Tiebreak zal  de muziek verzorgen.
Jullie zijn welkom vanaf half 8, het proeven begint om 20:00 uur.

Kosten voor deze avond zijn 7 euro. Graag uiterlijk op Valentijnsdag, 14 februari, aanmelden:
tvdegouwesmash@ziggo.nl

Zondag 25 februari 2018: clubdiner

Het heeft weer even geduurd omdat de agenda’s behoorlijk vol zaten. Maar daar komt ie weer. Ons inmiddels heel bekende clubdiner. En wat voor één.

We streven naar een dinerprijs van € 17,50 en wat serveren we daarvoor: Let op!!
- Overheerlijke Seranoham met Spaanse meloen.
- Ja, en daar zijn ze weer. De Gouwe Smash Gamba’s met stokbrood en Belgische Frites
- En wat dachten we hiervan: Fantastisch nagerecht, we verklappen alleen de Limoncello.

We streven naar een diner met ongeveer 25 mensen exclusief beide koks. Meld je aan bij Gerard of Nico onder : ghvankampen@ziggo.nl of 06-53399773 (Gerard) of 06-40826587 (Nico)

Woensdag 7 maart: Algemene Leden Vergadering (ALV)

Op 6 januari hebben we het jaar feestelijk ingeluid tijdens een gezellige bijeenkomst met pub quiz. Ik heb daar een aantal zaken benoemd waaraan we dit jaar aandacht zullen geven. Over het all-in-one kidspakket en de nieuwe website kun je in deze nieuwsbrief al verdere informatie vinden. Op de algemene ledenvergadering komt padel zeker ook uitgebreid aan de orde. Wil je daarover meepraten, reserveer woensdag 7 maart dan alvast in je agenda. De uitnodiging voor de ALV volgt. 

Zaterdag 10 maart: leerlingentoernooi

Heb jij in 2017 en/of 2018 deelgenomen aan lessen bij MH-sports meld je dan zeker aan voor dit leuke toernooi in de hal van Waddinxveen. 
Van 19.00 uur tot ongeveer 22.30 zullen er wedstrijden worden gespeeld en sluiten wij af met een dansje in de bar. 
Je speelt in dubbel/mix combinaties minimaal 3 wedstrijden. Elke gewonnen game telt als een punt en de winnaars gaan ongetwijfeld met een fantastische prijs naar huis.
 
Kosten bedragen 10,-- euro. Dit is inclusief een ontvangstdrankje. Overige drankjes zijn voor eigen kosten.
 
Aanmelden voor 3 maart via onderstaande gegevens
info@mh-sports.nl of 06-13100451

Tot dan. Groetjes Mike  


Informatie winterseizoen

Gebruik clubgebouw 
In ons clubgebouw zullen nog de nodige activiteiten in het winterseizoen plaatsvinden, waaronder klaverjassen, het clubdiner en de vrijmibo. Er zijn geen bardiensten meer ingepland:

 • Zorg er zelf voor dat de bar en keuken netjes wordt achter gelaten.
 • Zet de gebruikte kopjes niet in de spoelbak van de keuken, maar was het even af en ruim het op!
 • Vergeet niet je consumpties af te rekenen!
 • Let wel op dat we een alarmsysteem hebben. Ga je als laatste weg vergeet dan niet om het gebouw af te sluiten (alarm weer inschakelen!). 
 • Ga je ’s avonds als laatste weg, doe dan ook het toegangshek op slot met dezelfde sleutel als van het gebouw. 

Gebruik banen 

*** De banen zijn vanaf heden (10 december 2017) gesloten ***

Met de winter op komst willen we jullie informeren over de banen. Als er nachtvorst is geweest zijn er een paar aandachtspunten die voor iedereen belangrijk zijn:

 • Je moet wachten tot de baan ontdooit is.
 • Zijn de banen bevroren dan zijn deze hard  (zoals de banen normaal zijn), het is op dat moment nog niet echt een probleem om hierop te lopen, wel kan het gevaarlijk zijn met uitglijden.
 • Maar gaat de temperatuur omhoog en beginnen de banen te ontdooien dan mag men NIET op de baan lopen!!!
 • Hoe kan je zien dat de banen ontdooien? Er komt water naar boven en als je erop loopt dan zullen de voetafdrukken vochtig worden. Pas als de banen weer gewoon aanvoelen en geen vochtige voetafdrukken achterlaten zijn de banen weer bespeelbaar.
 • Als er een vorstperiode aankomt en de vorst in de grond zit moeten de banen dicht. We zullen dan de banen sluiten door de netten laag te hangen en/of weg te halen. Dit kun je van huis uit bekijken door naar onze webcam te gaan via de link op de site.
 • Ook zal het hek waarschijnlijk op slot zijn, sleutel dus meenemen en na afloop graag weer afsluiten.

Uitgelicht

Nieuwe leden commissie

Het is voor nieuwe leden niet altijd eenvoudig om zich snel thuis te voelen in een vereniging. Daar is de Gouden Smash zich ten volle van bewust. Wij vinden, dat wij een gezellige niet al te grote club zijn waar veel mogelijk is, je makkelijk contact maakt en iedereen elkaar (min of meer) kent. Dit willen we graag zo snel mogelijk over brengen op onze nieuwe leden zodat ze ‘lang en gelukkig’ lid zijn en blijven.

Om dit te bereiken is er, om nieuwe leden op weg te helpen, een nieuwe leden commissie. Wij, Eva van den Brule en Esther Engel, zijn de contactpersonen die de nieuwe leden wegwijs zullen maken.

Wij organiseren voor de nieuwe leden een welkomstavond. Tijdens deze avond zal informatie worden gegeven over alle ins en outs van de vereniging, diverse toernooien, tennisles en andere zaken. Daarnaast zullen wij bij vragen het aanspreekpunt zijn voor de nieuwe leden.

Eva en Esther: nieuweleden@degouwesmash.nl


Inschrijven

​Er zijn momenteel geen inschrijvingen beschikbaar.


Nieuws & Informatie:

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief januari 2018

nformatiebrochure 2017: KLIK HIER


Schema's en uitslagen


Webcam
Voor de webcam KLIK HIER  Inloggen met gebruikersnaam dgs, wachtwoord kijken.
Wil je snel beeld op je smartphone; dan in de Playstore de app for ICam of in de Applestore IPCviewer downloaden (beiden gratis). IP adres: 31.160.223.178, op poort 80. Zelfde gebruikersnaam en wachtwoord als hiervoor beschreven.


Fotoalbum

Bekijk het   eens door HIER te klikken!